Hovenier Leeuwarden

Hovenier Leeuwarden

Vividis hoveniers te Nijega, uw hovenier voor Tuinonderhoud Drachten, verzorgt het complete Tuinonderhoud en bied u talloze pakketten geheel naar uw wens.

WAT VERSTAAN WIJ ONDER TUINONDERHOUD Drachten ?
Wanneer u besluit om contact op te nemen met Vividis hoveniers komen wij kosteloos en vrijblijvend bij u langs om uw wensen en de mogelijkheden van uw tuin te bespreken. Aan de hand van deze wensen en mogelijkheden kunnen wij inventariseren en adviseren welke volgende stappen te nemen.

WAT KOST TUINONDERHOUD Drachten ?
De kosten van het tuinonderhoud van uw tuin zijn geheel afhankelijk van uw wensen. We hebben jaarabonnementen in ons pakket maar ook periodieke, seizoens en vakantieonderhoud. Daarnaast kunt u natuurlijk altijd gebruik maken van onderhoud op regie basis.

WAT VERSTAAN WIJ ONDER TUINONDERHOUD Drachten ?
Onder tuinonderhoud vallen bij ons de volgende werkzaamheden; onkruid wieden, spitten, bodemverbetering, knippen hagen, snoeien heester, snoeien vaste planten, snoeien bomen, blad opruimen, vormsnoei, boomverzorging etc. Maar ook het scheuren van vaste planten of uitdunnen van bossage’s.

Voor meer informatie of een vrijblijvend orienterend gesprek kunnen u ons bereiken via het contactformulier of bellen met 06-22414136. U kunt onder het kopje projecten een beeld krijgen van onze tuinonderhoud